EETHUIS EN BAKKER BEREKET

Recentebeoordeling


3 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis en Bakker Bereket. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 20:37 Patat 2x gebakken was niet te eten plus koud aangekomen. In kapsalon zat meer patat dan vlees
15 jul 2024 om 16:30 Duurde erg lang, eten koud en niet bepaald lekker te noemen.
11 jul 2024 om 14:51 Het eten was heerlijk en veel. Bezorger was vriendelijk.
2 jul 2024 om 14:17 Jammer dat je een extra knoflooksaus besteld en dat deze er niet bij zit.
2 jul 2024 om 13:15 Ik ben teleurgesteld over mijn recente ervaring met Foodtracker. Ondanks begrip voor de drukte tijdens de lunch, leidde het gebrek aan orderupdates en mislukte pogingen om contact op te nemen met de klantenservice tot een wachttijd van een uur.
28 jun 2024 om 20:02 Het eten was koud. Ijskoud.
28 jun 2024 om 19:17 Waar blijft me bestelling? Ik wacht al bijna anderhalf uur op een kleine kapsalon, patat, kipnuggets en frikandel? Zie nu in je recensies dat jullie soms niet eens leveren dus mensen voor niks wachten.
28 jun 2024 om 9:18 Er zat geen sambal op de kapsalon, waardoor de smaak wat tegenviel. Los van dat was de kapsalon verder wel oke
26 jun 2024 om 12:06 Was lekker. Waren nieuwe eigenaren maar de kwaliteit is niet veranderd
26 jun 2024 om 1:11 Ze waren snel
25 jun 2024 om 19:49 We Hadden 3 xxl kapsalon besteld waarvan 1 zonder sambal en zonder komkommer en zonder tomaat. Toch zat er op die kapsalon ssmbal, net als die andere. Mijn zoon is allergisch voor sambal. De zaak was telefonisch niet bereikbaar. Mijn zoontje zat dus
24 jun 2024 om 14:49 Was gewoon goed